Apartament de vanzare 3 camere, Bucurestii Noi

Apartament de vanzare 3 camere, Bucurestii Noi

Pret: 82.500
Listing ID: 312
Camere: 3
Bai: 1
Suprafata utila: 73 m²
Construita: 88 m²
Balcon: Da, 2
Parcare: Da
Incalzire: Centrala proprie
An constructie: 2010
15/06/2015

Descriere:

Nord Rezidențial va ofera spre vanzare, un apartament de 3 camere, situat la etajul 2, al unui imobil cu regimul de inaltime S+P+2+M, amplasat in zona Bucurestii Noi, la o distanta de 6-7 minute de mers pe jos, pana la statia de metrou Jiului.

Apartamentul este decomandat, fiind compus din living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 logii si o baie mare, care poate fi transformata in 2 bai mai mici. Apartamentul are o suprafata totala de 73 mp, din care 70 mp sunt utili, si dupa cum se observa si in releveu, camerele au suprafete destul de mari.

Se vinde finisat, clientul avand posibilitatea sa-si aleaga materialele si gama cromatica a acestora. Exista si posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare in subsolul cladirii.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati brokerul!

Prin butonul "Adaugă la favorite" puteţi salva anunţul pentru a-l putea revedea la final, puteţi vedea poziţionate pe hartă toate anunţurile favorite si - mai mult - puteţi compara toate ofertele pe care le-aţi adăugat ca "Favorite", ajutandu-vă astfel să luaţi cea mai bună decizie! Aceasta vă aparţine!

Localizare pe hartă:

Nota: Adresa este aproximativa!

Contact:

© 2021 ACASĂ ★ IMOBILIARE ★ Termeni si conditiiCookie-uriConfidentialitateGDPR