Apartament de vanzare, 3 camere, Aviatiei

Apartament de vanzare, 3 camere, Aviatiei

Pret: 110.000
Listing ID: 858
Camere: 3
Bai: 2
Suprafata utila: 67 m²
Construita: 85 m²
Balcon: 1
Parcare: Da
Incalzire: Centrala proprie
An constructie: 2015
26/06/2015

Descriere:

Nord Rezidential va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat intr-un imobil S+P+2+M nou, constructie 2015, amplasat in cartierul Aviatiei.

Apartamentul are o suprafata utila de 67 m.p. si este format dintr-un living cu suprafata 23,5 m.p. ce include si bucataria, un dormitor matrimonial de 15 m.p. cu baie proprie, un dormitor de 12 m.p. un hol, si o baie cu aerisire naturala. La toate acestea se adauga si o logie de 3 m.p.

Apartamentul este disponibil etajele 1 si 2 si dispune de tamplarie cu geam termopan Salamander, usa intrare din metal, centrala termica Vaillant, obiecte sanitare de la Romstal, finisajele putand fi alese de viitorul proprietar. 

De asemenea, in subsolul blocului este disponibila o boxa pentru depozitare pentru un pret de 3.500 euro precum si un loc de parcare pentru un pret de 10.000 euro. 

Imobilul este situat intr-o zona linistita, retrasa traficului rutier, la 10 minute  distanta de statia de metrou Aurel Vlaicu si mall Promenada, in vecinatate gasindu-se cladiri de birouri, parcul Herastrau, unitati de invatamant, magazine, restaurante, supermarketuri, banci, farmacii, cabinete medicale,  mijloace de transport in comun.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar

Prin butonul "Adaugă la favorite" puteţi salva anunţul pentru a-l putea revedea la final, puteţi vedea poziţionate pe hartă toate anunţurile favorite si - mai mult - puteţi compara toate ofertele pe care le-aţi adăugat ca "Favorite", ajutandu-vă astfel să luaţi cea mai bună decizie! Aceasta vă aparţine!

Localizare pe hartă:

Localizarea este aproximativa!

Contact:

© 2021 ACASĂ ★ IMOBILIARE ★ Termeni si conditiiCookie-uriConfidentialitateGDPR