Apartament de vanzare 3 camere, Aviatiei

Apartament de vanzare 3 camere, Aviatiei

Pret: 135.000
Listing ID: 2515
Camere: 3
Bai: 2
Suprafata utila: 102 m²
Construita: 123 m²
Balcon: 9 mp
Parcare: Da
Incalzire: Centrala proprie
An constructie: 2015
22/03/2016

Descriere:

Nord Rezidential va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere disponibil la etajele 1 si 2 al unui imobil constructie 2015 amplasat in cartierul Aviatiei la o distanta de 15 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Aurel Vlaicu si Mall Promenada.
Apartamentul are o suprafata totala de 103 mp, compusa din 94 mp utili + 9 mp terase, si este alcatuit dintr-un living cu suprafata de 26 mp, un dormitor de 14 mp cu dressing, un al doilea dormitor de 12 mp, o bucatarie inchisa, doua bai si doua holuri.
Ca dotari apartamentul beneficiaza de centrala termica marca Ariston, tamplarie cu geam termopan Salamander, iar viitorul proprietar are posibilitatea de a-si alege finisajele.
In pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare in garajul de la subsol.
Cartierul Aviatiei este una dintre cele mai bune zone de locuit din Bucuresti pentru ca le ofera rezidentilor sai atat liniste si siguranta, cat si toate facilitatile unui mod de viata modern: accesul rapid la parcul Herastrau pentru sport si recreere, accesul rapid catre mall Promenada pentru shopping, distractie si restaurante, accesul rapid catre zona cladirilor de birouri situate in Floreasca si Pipera si nu in ultimul rand accesul rapid catre metrou.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati consultantul imobiliar!

Prin butonul "Adaugă la favorite" puteţi salva anunţul pentru a-l putea revedea la final, puteţi vedea poziţionate pe hartă toate anunţurile favorite si - mai mult - puteţi compara toate ofertele pe care le-aţi adăugat ca "Favorite", ajutandu-vă astfel să luaţi cea mai bună decizie! Aceasta vă aparţine!

Localizare pe hartă:

Nota: Adresa este aproximativa!

Contact:

© 2021 ACASĂ ★ IMOBILIARE ★ Termeni si conditiiCookie-uriConfidentialitateGDPR